"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2007

Εκδηλώσεις για τον Β. Μαντζιώρη και Φ. στο Κοτύλιον Γορτυνίας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2007 από τον Δήμο Γόρτυνος έγιναν δυο εκδηλώσεις που τιμήθηκαν δύο εξέχουσες προσωπικότητες της περιοχής μας.

Τιμή στον εκλιπόντα συμπατριώτη μας Ιατρό Φώτη Φωτόπουλο
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Κοτύλιο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμητική για τον Ιατρό Φώτη Φωτόπουλο από Δήμο Γόρτυνος και τον Σύλλογο Απανταχού Κοτυλίων την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007।

*********************************************

Λίγες μέρες πριν το Σάββατο 11 Αυγούστου 2007 πραγματοποιήθηκε επίσης από τον Δήμο Γόρτυνος και τον Σύλλογο Απανταχού Κοτυλίων τιμητική εκδήλωση με επιτυχία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Κοτύλιο του Υπουργού Βασίλη Μαντζιώρη για πολλά χρόνια Βουλευτής Αρκαδίας.
Δημοσίευση σχολίου