"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 5 Αυγούστου 2007

Μνήμες της θλιβερής επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο


33 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε

Τις ημέρες αυτές ζωντανεύουν και πάλι οι μνήμες της θλιβερής επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Μνήμες που υπενθυμίζουν και επιβάλουν την ενταντικοποίηση του αγώνα για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς νόμου σ' ολόκληρη την Κύπρο.

Είναι υποχρέωσή μας να εργασθούμε για την προβολή των δικαίων του Κυπριακού λαού και την ενημέρωση του πολιτικού κόσμου και της ευρύτερης Αμερικανικής κοινωνίας.
Εχουμε τη δύναμη και το δικαίωμα, ως Αμερικανοί πολίτες να ζητήσουμε από την Αμερικανική κυβέρνηση να ασκήσει πιέσεις και την επιροή της στην Αγκυρα για να οδηγηθούμε σε μία μόνιμη, λειτουργική και βιώσιμη λύση.
Είμαστε βέβαιοι πως με ενότητα και ομοψυχία μπορούμε να να κάμψουμε την τουρκική επιθετικότητα και αδιαλλαξία ώστε να επιλυθεί το Κυπριακό στη βάση των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αμετακίνητη θέση μας και βασική προϋπόθεση για καλή γειτονία και ανάπτυξη φιλίας και οικονομικών σχέσεων με την Τουρκία είναι η δικαίωση του Κυπριακού λαού.
Οι Έλληνες όπου κι αν ζούμε δεν ξεχνούμε.
Για το Σ.Α.Ε. Περιφέρειας Αμερικής
Θ. Σπυρόπουλος, Συντονιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: