"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Επιστημονικό Συμπόσιο το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008 στην Καρύταινα στη μνήμη του Ν. Δημητρακόπουλου

«Η διαφθορά στο δημόσιο βίο και η θεσμική της αντιμετώπιση»Το Σάββατο 7 Ιουνίου αφιερωμένο
στη μνήμη του Ν. Δημητρακόπουλου
Επιστημονικό Συμπόσιο οργανώνουν στην Καρύταινα το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008, ο Δήμος Γόρτυνος και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, με θέμα «Η διαφθορά στο δημόσιο βίο και η θεσμική της αντιμετώπιση». Το Συμποσιο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σ, Χατζηγάκης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ, Δ. Παξινός. Θα μιλήσουν επίσης διάφοροι διακεκριμένοι νομικοί και πανεπιστημιακοί.
Το επιστημονικό αυτό Συμπόσιο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αρκά νομομαθή Νικολάου Δημητρακόπουλου. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από το δήμαρχο Γόρτυνος κ, Κ. Μιχοπουλο, τους πανεπιστημιακούς Β. Καρύδη, Φ. Νικολόπουλο, Γ. Πανούση και εκπρόσωπο του ΔΕΑ.

*εφημερίδα "Αρκαδικά Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: