"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008

Συνένωση με τη Μεγαλόπολη επιθυμεί ο Δήμος Γόρτυνος

Την αντίθεσή τους στην πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση εκφράζουν οι συλλογικοί φορείς και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γόρτυνος στην Αρκαδία.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δήμο Γόρτυνος αναφέρεται ότι ‘"ο σχεδιασμός των νέων ΟΤΑ πρέπει να γίνει από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες", ενώ σημειώνεται ότι απορρίπτουν την πρόταση του ινστιτούτου προς την ΚΕΔΚΕ που θέλει τη συνένωση του Δήμου τους με τους Δήμους Ηραίας, Τρικολώνων και Δημητσάνας και επιθυμούν τη συνένωση του Δήμου τους με το Δήμο Μεγαλόπολης.
Δημοσίευση σχολίου