"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008

H απονομή των βραβείων στα διακριθέντα κείμενα του 2ου πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού από το περιοδικό ΥΦΟΣ

Tελετή απονομής των βραβείων του 2ου πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού από το περιοδικό ΥΦΟΣ

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Γιάννης Παπλωματάς ηθοποιός, και από την Κριτική Επιτροπή ο Στέλιος Ροδαρέλης Καθηγητής Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Πάνος Αϊβαλής δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού "Υφος" και η Πόπη Βερνάρδου συγγραφέας.

Η τελετή απονομής των βραβείων στα διακριθέντα κείμενα του 2ου πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού από το περιοδικό ΥΦΟΣ έγινε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Δημοσίευση σχολίου