"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Κουτσοπανάγειου» Πολιτιστικού Κέντρου Κανδαλιωτών

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση του κόσμου τα εγκαίνια του «Κουτσοπανάγειου» Πολιτιστικού Κέντρου Κανδαλιωτών (Ζελιωτών) το Σάββατο, στις 25 Οκτωβρίου 2008.
Η εκδήλωση περιελάμβανε Μέγα Εσπερινό στο Ναό Αγίου Δημητρίου, πρωτοστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου. Ακολούθησαν στην αίθουσα των εγκαινίων χαιρετισμοί του ευεργέτη Δημητρίου Αθ. Κουτσοπανάγου, του προέδρου του Συλλόγου κου Ηλ.Δρακόπουλου, του βουλευτή Αρκαδίας κου Π. Τατούλη, του Δημάρχου Τεγέας, κου Δημ. Βόσνου και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Γ. Γιαννιά. Ακολούθησε δεξίωση και χορός με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αίθουσα που θα φιλοξενεί όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του χωριού.
Ο πρόεδρος και το Δ. Σ. του Συλλόγου Κανδαλιωτών (Ζελιωτών) ευχαριστεί θερμά
όσους παρευρέθηκαν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: