"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γόρτυνος συνεδρίασε στις 3 Μαρτίου,

ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ. στην έδρα του Δήμου, στην Καρύταινα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Προ ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μιχόπουλος ζήτησε και συζητήθηκαν στο Δ. Σ. τα παρακάτω θέματα:
1) Ανάθεση σε δικηγόρο της περιοχής μας για την αναγκαστική απαλλοτρίωση των ιδιοκτητών της Παλαιάς Αγοράς της Καρύταινας, που στη συνέχεια ο Δήμος θα προβεί στην κατασκευή και λειτουργία της Παλαιάς Αγοράς.
2) Ανάθεση σε δικηγόρο της περιοχής μας για τη διευθέτηση του κληροδοτήματος του Θεόδωρου Παλαμήδη για την αναπαλαίωση της οικίας του μεγάλου νομομαθή Νικ. Δημητρακόπουλου.
3) Την ανάθεση σε μελετητικό γραφείο για την τοπογραφική αποτύπωση και τη χοροθέτηση για την κατανομή οικοπέδων στο Τ.Δ. Κοτυλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία. Ενώ τα 2 μέλη της αντιπολίτευσης καταψήφισαν τα παραπάνω θέματα προ ημερήσιας διάταξης.
4) Αποδοχή και έγκριση της μελέτης με προϋπολογισμό 420.000,00 ευρώ για την ασφαλτόστρωση όλων των Τ.Δ. του Δήμου (πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ).
5) Αποδοχή μελέτης για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Τ.Δ. Σαρακινίου οικισμού Παλαιοκάστρου και κατασκευή δεξαμενής στους οικισμούς Παλαιοκάστρου και Καρβουνάρι χωρητικότητας 50 κυβικά έκαστη.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Καρύταινα, 11/3/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: