"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Hμερίδα με θέμα "Ολοκληρωμένο Σύστημα Βιολογικής Παραγωγής Ελαιολάδου και Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Ελαιοτριβείου"στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κροκεών



εν όψει των εορτών του Πάσχα,


ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κροκεών Λακωνίας


σας εύχεται Καλή Ανάσταση.



Καλησπέρα,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος μας διοργανώνει σε συνεργασίαμε το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ημερίδα με θέμα «Ολοκληρωμένο Σύστημα Βιολογικής Παραγωγής Ελαιολάδου και Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Ελαιοτριβείου».

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κροκεών.
Θεωρούμε ότι η ημερίδα θα αποβεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε θερμώς να αναρτήσετε το επισυναπτόμενο έγγραφο «Πρόσκληση - Δελτίο Τύπου» στην ιστοσελίδα σας και την αντίστοιχη έκδοση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και ευελπιστούμε κατά τη διάρκεια της ημερίδας να έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε τις απόψειςμας για την βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και την αγρο-βιοδυναμικήδιαχείριση.
Παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.


Με εκτίμηση,

Δημήτρης Καραμπάσης
Πρόεδρος
Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κροκεών Λακωνίας



τηλ. επικοινωνίας: 27350-71307, 27350-71193

Δεν υπάρχουν σχόλια: