"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 26 Απριλίου 2009




του Νίκου Π. Αϊβαλή
- αθλητικογράφου του "Αρκαδικού Βήματος"


Το πρωτάθλημα τελείωσε και πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός. Ήταν μια χρονιά στην οποία ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Το μόνο που πλέον ανησυχεί τους Πειραιώτες είναι η παραμονή του Βαρβέρδε και στη νέα σεζόν.Στον Παναθηναϊκό ο μόνος στόχος που έχει μείνει, είναι η πρωτιά στα Play Off που θα ξεκινήσουν και συνεπώς η είσοδος στο Τσάμπιονς Λίνκ.Στην ΑΕΚ το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εκρηκτικό, με τις μονομαχίες Μπάγεβιτς και Εντίνιο να αποτελούν σχεδόν καθημερινή δράση. Όμως οι μάχες δεν σταματούν εκεί. Το Αργεντίνικο γκέτο το οποίο αποτελείται από τους Σαχά, Μπλάνκο, Πελετιέρι και Σκόκο, έχει στην μπούκα τον Ραφίκ Τζιμπούρ και αντιστρόφως. Ένα είναι πάντως το σίγουρο, ότι το καλοκαίρι θα έχουμε πολλές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

* Στον Αστέρα Τρίπολης το κλίμα είναι καλό και ήδη σχεδιάζεται η νέα σεζόν. Στο προσκήνιο είναι η πώληση του Ζαϊρί, για τον οποίο δείχνουν έντονο ενδιαφέρον η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: