"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Οι μεταγραφές του Αστέρα

Αντε παιδιά και με πρωτάθλημα του χρόνου...

Ο Αστέρας παρουσίασε σήμερα τα έξι φετινά μεταγραφικά του αποκτήματα, τον Ματίας Ντεγκρά, που θα φοράρει το Νο32 φέτος στην ομάδα, τον Σαλόζι Ουντότζι (Νο23), τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (Νο4), τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (Νο22), τον Λούκας Βίλτσες (Νο 31) και τον Σεμπάστιαν Καρέρα (Νο18).
Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος που καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας τονίζοντας ότι «Αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πρέπει να ξέρετε πώς πολιτική του Αστέρα είναι να μη παίρνει δανεικούς παίκτες, γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια που ο Αστέρας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες και στη Σούπερ Λίγκα, κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας. Αντίθετα έχουμε δώσει παίκτες σε άλλες ομάδες.
Με την ευκαιρία που μου δίνετε σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω στα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα, τα οποία έδωσαν και πήραν από τον Αστέρα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που πήγαν, να είναι γεροί και να αποδώσουν ακόμα καλύτερα.
Με αυτές τις μεταγραφές που κάναμε, ο Αστέρας έχει έτοιμο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να σας πω ότι η επιλογή των νέων ποδοσφαιριστών έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή, το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου που είναι πολύ καλό, αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις του τεχνικού τιμ όργωσε τα γήπεδα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική καταλήγοντας στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.»
Επιμέλεια: Νίκος Π. Αϊβαλής
Αθλητικογράφος "Αρκαδικού Βήματος"
*απότο inarcadia :
http://www.inarcadia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: