"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση ΝΙΚΟΥ Δ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους Κ.Ε. Νέας ΔημοκρατίαςΗ Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην πιο κρίσιμη,
ίσως, καμπή της 35χρονης ιστορίας της.
Μετά το οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου, καλούμαστε να εκλέξουμε τον αρχηγό που θα μας κάνει και πάλι περήφανους, που θα ασκήσει σκληρή, αλλά υπεύθυνη αντιπολίτευση και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη, στις επόμενες εκλογές.
Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν ικανότητες και ασφαλώς αξίζουν την εκτίμηση όλων μας. Και όλοι θα πρέπει να έχουν ρόλο στο κόμμα την επόμενη μέρα.
Όμως, κάποιος υποψήφιος ξεχωρίζει, με τη διαδρομή, τις ικανότητες και τις προοπτικές που δίνει. Η Ντόρα Μπακογιάννη.
Με τη δυναμική της παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή, τα τελευταία 15 χρόνια, την αδιάλειπτη προσφορά της στο κόμμα, τις πολιτικές της θέσεις, τις μάχες που έδωσε και κέρδισε και με τη δυνατότητά της να απευθυνθεί σε ψηφοφόρους εκτός του στενού κομματικού μας χώρου, αποτελεί εγγύηση για την πορεία της παράταξής μας. Είναι η υποψηφιότητα που πείθει περισσότερο ότι το κόμμα μας μπορεί σύντομα να γίνει ξανά αξιόπιστο και ισχυρό.
Για τους λόγους αυτούς θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη. Για να κάνουμε ξανά την παράταξή μας δυνατή και περήφανη.

Νίκος Δ. Κωστόπουλος
Μέλος Κ.Ε. Νέας Δημοκρατίας
Δημοσίευση σχολίου