"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Υπόμνημα Ε.Κ.Αρκαδίας για συμβασιούχους Παν. Πελοποννήσου

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 ΤΡΙΠΟΛΗ 22100
ΤΗΛ. 2710 - 222218 2710 - 222218 ΦΑΞ: 2710 - 238755
Email: erkenar@otenet.gr Τρίπολη 9 - 11 - 2009


Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α


ΠΡΟΣ:
Υπουργό Παιδείας δια βίου μάθησης
& Θρησκευμάτων: κ. Διαμαντοπούλου Α.

Κυρία Υπουργέ,
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των 66 συμβασιούχων εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Οι συμβασιούχοι, διοικητικοί και τεχνικοί υπάλληλοι, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εργάζονται με Συμβάσεις ορισμένου χρόνου, έργου, ανάθεσης έργου - ακόμη και χωρίς Σύμβαση για 11 άτομα που έχει λήξει η Σύμβαση τους από τον Ιούνιο του 2009 - και συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζονται πάνω από τέσσερα (4) χρόνια χωρίς διακοπή.
Η μη οριστική επίλυση της εργασιακής σχέσης των συμβασιούχων, καθιστά την λειτουργία του Πανεπιστημίου προβληματική και διατηρεί σε ομηρία και ανασφάλεια τους εργαζόμενους αυτούς.
Η περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προϋποθέτει μεταξύ άλλων την πλήρη στελέχωση του με διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας σας καλεί να αναγνωρίσετε το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων δίνοντας οριστική λύση.
Η μόνη επιβεβλημένη και άμεση λύση, είναι η πλήρης στελέχωσή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μόνιμο προσωπικό με την μετατροπή των Συμβάσεων των συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου διασφαλίζοντας την συνέχιση της δουλειάς των εργαζομένων και την απρόσκοπτη πορεία των Υπηρεσιών του Ιδρύματος.



ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Υφυπουργό Παιδείας δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων: κ. Πανάρετο Ι.
Διοικούσα Επιτροπή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Βουλευτές Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΣΥ.Σ.ΠΑ.Π. Πολιτικά Κόμματα - Μ.Μ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: