"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Πατέρα καλό σου ταξίδι και να ξέρεις ότι θα σε αγαπάμε πάντα...

Σήμερα το πρωί -έτσι αναπάντεχα- έφυγε ο μπάρμπα-Σταύρος από το Ελληνκό Γορτυνίας...

Α ν τ ί ο Π α τ έ ρ α ,



Εφυγε σήμερα τα ξημερώματα έτσι ήσυχα όπως ζούσε τα τελευταία χρόνια στο σπίτι του στην Αθήνα ο Σταύρος Αϊβαλής από το Ελληνικό Γορτυνίας πλήρης ημερών στα 80 του χρόνια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελληνικό (Μουλάτσι ) εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια μέχρι που σαν έφηβος πήγε στην Ζάκυνθο κοντά στην αδελφή του Καλλιόπη και τον γαμπρό του Αργύρη Λαγοδήμο όπου έμαθε την τέχνη του τσαγκάρη. Εκεί τον βρήκε ο μεγάλος σεισμός που ισοπέδωσε το νησί και ως φαντάρος βοήθησε τον κόσμο.
Τα τελευταία χρόνια διευθυντής στο «Αρκαδικό Βήμα» βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις στην έκδοση της εφημερίδας όταν βέβαια δεν ήταν στην Κόρινθο στο σπίτι του Κώστα και της Ράνιας που είχε το αγαπημένο του κήπο και περνούσε τις ώρες του ευχάριστα.

Εδώ και καιρό είχε λόγω ηλικίας κάτι μικρά προβλήματα υγείας που σαν παλληκάρι τα πάλευε… Δυστυχώς ή καρδιά του σήμερα το πρωί τον πρόδωσε...
Πατέρα καλό σου ταξίδι... και να ξέρεις ότι θα σε αγαπάμε πάντα.
Τα παιδιά σου Πάνος, Πέτρος, Κώστας και Παρασκευάς. Τα εγγόνια σου Ποσειδώνας, Οδυσσέας, Αθηνά, Κατερίνα, Σταύρος (του Πέτρου), Βασίλης, Σταύρος (του Κώστα) και Νίκος. Ευτύχησες να δεις και δυο δισέγγονα από την κόρη του Κώστα την Αθηνά.

Και βέβαια τα κορίτσια σου που λάτρευες Καλλιόπη, Νάνα, Ράνια και Πελαγία,
και η σύντροφος της ζωής για περισσότερα από πενήντα χρόνια Αθηνά Τσαρμποπούλου-Αϊβαλή από την Καρύταινα.

Το τελευταίο αντίο θα το δώσουν συγγενείς και φίλοι αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 3.30 μμ, από το Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: