...............Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

~

 my-tips-collection

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Χειμώνας 2016 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Να σταλεί μικροβιολόγος στο Κ.Υ. Τροπαίων που βασανίζονται εκατοντάδες πτωχοί άνθρωποι...


Είναι ίσως η τρίτη φορά την τελευταία τριετία που αναγκάζομαι να γίνω ενοχλητικός σε σας, όταν ο τέως υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος παρά τις διαμαρτυρίες μας δεν ηνοχλείτο.
Στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων αφού προ τριετίας τοποθέτησαν μία μικροβιολόγο (παρασκευάστρια, νομίζω), έκριναν καλόν να την αποσπάσουν και το Κέντρο Υγείας Τροπαίων επί χρόνια να μην έχει μικροβιολόγο, όταν απ' αυτό εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των Δήμων Τροπαίων, Κοντοβαζαίνης, Ηραίας κ.λπ.

Διαβάζοντας σήμερα στην "Ελευθεροτυπία" και συγκεκριμένα στη σελίδα 7 δήλωση του υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντόπουλου, που τονίζει: "Οι εκπαιδευτικοί δεν θα παίρνουν απόσπαση εάν προηγουμένως δεν οριστούν αντικαταστάτες...".

Και το ερώτημά μου: Η κυρία υπουργός Υγείας προς την οποία απευθύνω θερμότατη παράκληση θα ενδιαφερθεί να σταλεί μικροβιολόγος στο Κ.Υ. Τροπαίων που βασανίζονται εκατοντάδες πτωχοί άνθρωποι και ταξιδεύουν στην Τρίπολη ή τον Πύργο για μικροβιολογικές εξετάσεις;».

Κώστας Τσεκούρας
Αθήνα

*Eπιστολή στην εφημ. Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009
Δημοσίευση σχολίου