"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Την 25η Μαρτίου αποτίνουμε φόρο τιμής στους αθάνατους ήρωες του 1821



Τορόντο, 16 Μαρτίου 2010

Α.Π. ΣΑΕ-ΚΑΝΑΔΑΣ/13



ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΑΕ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΝΑΔΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚAIΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Με την ευκαιρία του εορτασμού του κορυφαίου γεγονότος της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας, την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιρασθώ μαζί σας τα πιο ειλικρινή αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας.
Την 25η Μαρτίου αποτίνουμε φόρο τιμής στους αθάνατους ήρωες του 1821, που με την φιλοπατρία, γενναιότητα και αυτοθυσία τους, απελευθέρωσαν την πατρίδα μας από τον τουρκικό ζυγό και κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους.
Η πατρίδα μας σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για ακόμη μία φορά καλούμαστε να εορτάσουμε την εθνική επέτειο σε περιβάλλον δυσχερών διεθνών εξελίξεων και γενικότερης ανασφάλειας για το μέλλον.
Για τον λόγο αυτόν, ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να απειλήσει τις αξίες και τα ιδανικά μας και ας αφήσουμε το αθάνατο ελληνικό πνεύμα να αποτελέσει οδηγό και καλό σύμβουλο στον λαό μας.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συμπατριώτες μας, υγεία, ευημερία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και να συνεχίσει το δίδαγμα του 1821 να ενδυναμώνει την πατριωτική συνείδηση όλων.
Mε τους πιο θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Κώστας Μενεγάκης,
Αντιπρόεδρος ΣΑΕ
Συντονιστής Περιφέρειας Καναδά

Δεν υπάρχουν σχόλια: