"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Ξεκινούν τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ


Από την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου ξεκινά το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαΐου. Σε αυτό το διάστημα οι διακόσιες χιλιάδες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Οργανισμού θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του Οργανισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται στα ΚΕΠ όλης της χώρας.
Δημοσίευση σχολίου