"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

"H ΔΕΗ, έχουν μετατρέψει το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης σε θάλαμο αερίων"




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ




Καρύταινα: 19/8/2010

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Αριθμ. Πρωτ:2421

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ
ΠΡΟΣ

Υπουργείο Περιβάλλοντος , Ενέργειας

και Κλιματικής αλλαγής
ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, 22022
k. Τίνα Μπιρμπίλη

Τηλ. 27910-31214-31231
Aμαλιάδος 17

Fax: 27910-31410

115 23 ΑΘΗΝΑ



Κυρία υπουργέ,

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επικαλεσθούμε την προσωπική σας ευαισθησία και γνώση για ένα ζήτημα ¨ζωής και θανάτου¨ που αφορά τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης .

Σας ενημερώνουμε ότι, εδώ και 10 μέρες όλες οι μονάδες της ΔΕΗ Μεγαλόπολης κατά την λειτουργία τους όχι μόνο έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά σε συνδυασμό με την φυσική καταστροφή που έχει επιφέρει στο περιβάλλον χρόνια τώρα η ΔΕΗ, έχουν μετατρέψει το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης σε θάλαμο αερίων, με τους υπεύθυνους να εγκληματούν εις βάρος των κατοίκων αφού παρανόμως έχουν θέσει σε λειτουργία τις παλιές και ακατάλληλες μονάδες 1 και 2 και για τις οποίες υπάρχει κοινοτική οδηγία που απαγορεύει τη λειτουργία τους.

Επίσης στις μονάδες 3 και 4 που θα έπρεπε να λειτουργούν με το σύστημα αποθείωσης όπως οφείλουν, βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία χωρίς αυτό .

Θεωρούμε ότι αφού ενημερωθήκατε , θα παρέμβετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Επίσης θα θεωρούσαμε ιδιαίτερα χρήσιμη μια ουσίας επίσκεψη από μέρους σας για να έχετε ιδία άποψη για τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων από την παντελή έλλειψη περιβαλλοντικής επιτήρησης.

Κοιν/ση:

1.Εισαγγελία Πρωτοδικών Τριπόλεως.

2. Αρμόδιους φορείς.


Ο Δήμαρχος

Κων/νος Μιχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: