"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

O Αρκάς Γιώργος Κουτσούκος οδεύει προς την αιωνιότητα


Στις 31 Ιουλίου του 2010, στις 8 το βράδυ, ένας πράος γλυκός και έντιμος Αρκάς, ο Γιώργος Κουτσούκος του Νίκου και της Αγγελικής ανέβηκε στο τραίνο που χωρίς επιστροφή οδεύει προς την αιωνιότητα.

Δεν συμπαθώ τις πολυλογίες. Γι αυτό θα πω λίγα λόγια. Στην Εμπορική Τράπεζα ξεχώρισες και έγινες ένα από τα πιο ευπρεπή και αξιόλογα στελέχη της, στα χρόνια της ακμής της.

Στον κύκλο των συγγενών και φίλων, στις παρέες των ερασιτεχνών ψαράδων της Βόρειας Εύβοιας είχες το ρόλο του «Συνετού Καπετάνιου»

Και στο σπίτι μας κουμαντάριζες αθόρυβα τα πάντα. Τα δύο θαυμαστά παιδιά μας είναι η απόδειξη της σοφίας σου.

Ξέρω ότι είσαι μαζί μου, στο σπίτι μας. Απλά λίγο ξεφεύγεις, ανεβαίνεις στο Πευκί, ψαρεύεις, κατεβαίνεις στο Λούσιο μια βόλτα, και μετά, ξανά στην Αθήνα. Δίπλα μου.

Τέτη Γ. Κουτσούκου

Δημοσίευση σχολίου