"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Νίκη στις εκλογές κρίθηκε από τη δυναμική παρουσία των Τροπαιατών


Η Νίκη στις εκλογές κρίθηκε από τη δυναμική παρουσία των Τροπαιατών
στη συγκέντρωση του Γιάννη Γιαννόπουλου στα Τρόπαια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 06/11/2010

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στα Τρόπαια, με καθοριστική για το αποτέλεσμα των εκλογών την παρουσία των Τροπαιατών, ολοκληρώθηκε χθες 5 Νοεμβρίου τυπικά η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Γιαννόπουλου και της Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών.
Ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι οι νέες δομές και οι συμμετοχικοί θεσμοί που προβλέπονται από τον «Καλλικράτη» μπορούν να βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση της Γορτυνίας, αλλά όχι με κλειστές συσκέψεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Απαιτείται κοινωνική συναίνεση και ευρεία συνεργασία πολιτικών δυνάμεων και κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων πέρα από στενά κομματικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις.
Παρουσίασε το πρόγραμμά του για:
Ισόρροπη Ανάπτυξη και Προστασία του Φυσικού Πλούτου.
Κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου και Αναπτυξιακή Ταυτότητα για τη Γορτυνία.
Ολοκλήρωση Βασικών Υποδομών και Εξασφάλιση Ποιότητας Ζωής.
Κοινωνικό Ρόλο του Δήμου - Πρόνοια και Φροντίδα για Όλους.
Σχέση εμπιστοσύνης - Διαφάνεια - Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Το θερμό χειροκρότημα των Τροπαιατων και το ζεστό κλίμα που επικράτησε στην συγκέντρωση, αποτελεί το επιστέγασμα και την επιβράβευση του κόσμου στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου.
Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι καταξιωμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες, υπάλληλοι, αγρότες οι οποίοι είναι ενεργοί πολίτες και θα είναι παρόντες στη Γορτυνία και μετά τις εκλογές.

Γραφείο Τύπου

Επικοινωνία:
ΑΘΗΝΑ: ΜΠΟΤΑΣΗ 9, 106 82, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΤΗΛ. 210 3306.625, ΦΑΞ. 210 3306.623
ΤΡΙΠΟΛΗ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 57-59, ΤΗΛ. 2710 238605, 2710 222676
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: www.arkadianet.gr/yiannis,

Δεν υπάρχουν σχόλια: