"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες-ΉΡΩΝ 2»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΡΩΝ 2», για τις Νέες Τεχνολογίες

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες-ΉΡΩΝ 2», με στόχο την εκπαίδευση ενηλίκων πολιτών στις βασικές αρχές λειτουργίας και χρήσης του υπολογιστή αλλά και του διαδικτύου συνεχίζει με καινούργια τμήματα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους άνω των 18 ετών.
Τα τμήματα μάθησης έχουν διάρκεια 50 διδακτικές ώρες,
πραγματοποιούνται σε κύκλους 10 εβδομάδων στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα που διδάσκονται είναι : Windows, Word, Excel ,Internet (χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, σύγχρονα θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση του διαδικτύου ), Powerpoint (πρόγραμμα παρουσιάσεων)

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων και μετά από εξέταση δίνεται στους επιμορφούμενους Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν σε τμήμα μάθησης στο Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας.
Δ/νση : Μεταμορφώσεως & Αλεού (πλησίον Ιερού Ναού
Μεταμορφώσεως).

Ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή
Πληροφορίες 09:00π.μ – 13:00μ.μ.
Συμπλήρωση αιτήσεων 09:00π.μ.- 17:00μ.μ.
Τηλέφωνο για πληροφορίες 2710-222781.

*από το: www.inarcadia.gr

Δημοσίευση σχολίου