"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Οργή Αρκάδων κατά Ρέππα…



Κόκκινο πανί για τους συντοπίτες του
ο Αρκάς υπουργός Υποδομών
και Μεταφορών
Δημήτρης Ρέππας


Στη σύσκεψη για τον σιδηρόδρομο και τη διάσωσή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του arcadia portal, ο υπουργός «άκουσε» τα εξ αμάξης
«Κρύβεται σαν το ποντίκι» ανέφερε μέλος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών , ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΑ καταλόγισε στο υπουργείο φασιστική νοοτροπία.

«Δεν μπορεί φασιστικά να θεσπίζει νόμους κατά το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» καταργώντας περιουσία των πατεράδων μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.
Στη σύσκεψη έδωσαν το παρόν και πολίτες οι οποίοι θεωρούν ότι ο υπουργός τους στερεί το δικαίωμα της φθηνής μετακίνησης.


* * *


Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ο «Πελοποννησιάρχης» κ. Ρέππας έχοντας αναλάβει το έργο να διαλύσει και να ξεπουλήσει τον σιδηρόδρομο είναι γνωστό ότι έχει αρνηθεί από τον Ιούνιο να απαντήσει στο αίτημα να δεχθεί την «Παμπελοποννησιακή Επιτροπή Αγώνα για τη Σωτηρία του Σιδηροδρόμου». Χθες όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Αποτελεί μεγάλη πρόκληση το απαράδεκτο γεγονός με εντολή του, προφανώς, να «εξαφανίζον
ται» οι υπάλληλοι του πολιτικού του γραφείου για να μην παραλάβουν το ψήφισμα της χθεσινής συγκέντρωσης που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και οι σιδηροδρομικοί της Αρκαδίας διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, την διάλυση του ΟΣΕ και των εργασιακών σχέσεων των σιδηροδρομικών.
Ο κ. Ρέππας και η κυβέρνηση συνολικά να είναι βέβαιοι ότι θα έρθει γρήγορα η ώρα που θα πληρώσουν ακριβά γι’ αυτή τους την πολιτική.

14/1/2011

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: