"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

...μέχρι χθες είμαστε και αισθανόμαστε Γορτύνιοι....τώρα θα λέμε ότι είμαστε Μεγαλοπολίτες;

Καλημέρα κ. Καλύβα,
Απορία πολλών συμπατριωτών μας είναι τώρα που η Καρύταινα και τα πέριξ χωριά πήγανε στο Δήμο Μεγαλόπολης, και μέχρι χθες είμαστε και αισθανόμαστε Γορτύνιοι.... τώρα θα λέμε ότι είμαστε Μεγαλοπολίτες; Αυτά πιστεύουμε ότι μόνο εν Ελλάδι συμβαίνουν... τι λέτε και εσείς;


Efimerida Gortynia 18 Ιανουαρίου στις 11:58 π.μ. Αναφορά

Καλημέρα κ.Αϊβαλή,
Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σας, ότι αυτά μόνο εν Ελλάδι συμβαίνουν... Πολύ πριν αυτό γίνει πραγματικότητα εμείς είχαμε διαμαρτυρηθεί έντονα προς όλους τους φορείς για το γεγονός και το είχαμε επισημάνει σε πολλά άρθρα της "Γορτυνίας".
Απάντηση πλέον οφείλουν να δώσουν αυτοί που συνήργησαν σε αυτά τα αυτοδικοικητικά εγκλήματα και ο λαός τους έστειλε στο σπίτι τους... (Θεία δίκη ίσως!!)
Εμείς πάντως σαν εφημερίδα θα συνεχίζουμε να καλύπτουμε ειδησεογραφικά την Καρύταινα και όλα τα χωριά του καταργούμενου Δήμου Γόρτυνος, οι κάτοικοι των οποίων και οι αλλαχού απόδημοι θεωρούν ότι ήταν-είναι και θα παραμείνουν Γορτύνοι, άσχετα με τα παιχνίδια της κεντρικής Διοίκησης δια των πολιτικών μας με τα πειράματά τους στο κασίδη το κεφάλι!!
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Καλύβας


Δεν υπάρχουν σχόλια: