"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Κοινωνικά από τον Καπτα Νικόλα Κωστάρα

Γέννηση
Τη 2η όμορφη θυγατέρα απέκτησαν η Μαρία και ο Γιάννης Καζάς από τη Δημητσάνα και πανευτυχής ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τσίτουρας για τη δεύτερη εγγονούλα του. Τους εύχομαι εγκάρδια να ζήσει και να την καμαρώσουν και νυφούλα.
Καπτα Νικόλας Κωστάρας

+Κηδεία
Κηδεύτηκε στις 6/4/2011 στο κοιμητήριο Χολαργού η αξέχαστη ξαδέρφη μου Ελένη, σύζυγος του Δημητρίου Αθ. Μητρόπουλου από τα Κακουραίικα. Την αποχαιρέτησε η κόρη της φιλόλογος Εύη. Ο Ύψιστος ας την αναπαύσει.
Βαθιά συλλυπητήρια από τον Καπτα Νικόλα Κωστάρα
Δημοσίευση σχολίου