"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ημαρτον κύριοι του ΚΤΕΛ Αρκαδίας!!! Στα 4.80 ευρώ το εισιτήριο και άλλα τόσα για επιστροφή για ένα μπάνιο στη θάλασσα!!!


.....προς το Παράλιο τα καλοκαιρινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Στα 4.80 ευρώ το εισιτήριο!!!! Απαγορευτικό για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ αλλά και για τα νέα παιδιά, μαθητές, φοιτητές και άνεργους..... Κάπως έτσι λοιπόν πάνε και τα μπάνια του λαού.... ζήτω ο σοσιαλησμός.... ή επιστροφή στα παλιά καλά χρόνια με τα γαϊδουράκια και τα άλογα....


Καθημερινά είναι τα καλοκαιρινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για προς το παράλιο Αστρος. Πιο συγκεκριμένα, από Τρίπολη προς παράλιο Αστρος, τα δρομολόγια είναι:
Για τα δρομολόγια των 08.00 το πρωί και 14.30 το μεσημέρι, τα λεωφορεία θα κάνουν στάσεις, εντός πόλης, στα εξής σημεία: Λεσχη Αξιωματικών, Επαμεινώνδα, Μαινάλου, Πλατεία Ανεξαρτησία, Πλατεία Αγίου Βασιλείου, Πλατεία κολοκοτρώνη και θα καταλήγουν στο ΚΤΕΛ για να ξεκινήσει το ταξίδι προς το Παράλιο.
Για την επιστροφή στις 13.00 το μεσημέρι θα ξεκινά το λεωφορείο από το Άστρος (Μπαταρόλα) και στις 14.30 από το σταθμό του ΚΤΕΛ Άστρους.

Το εισιτήριο προς το Παράλιο Άστρος, είναι 4.80 €. Κατά συνέπεια, για να πας από την Τρίπολη προς το Παράλιο και για να επιστρέψεις, θέλεις 9.60 €.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27500 22218 και 51301, αλλά και στα τηλέφωνα 2710222560 και 224314.

* από το: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ
http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2011/06/blog-post_2260.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: