"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πόσιμο το νερό στην Καρύταινα σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Μάντη...



Δείγματα νερού στάλθηκαν στις 29 Ιουνίου 2011 από τις δύο δεξαμενές ύδρευσης της Καρύταινας για ανάλυση σε εργαστήριο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
Τα αποτελέσματα έβγαλαν ότι το νερό δεν είναι πόσιμο...

Μετά τον καθαρισμό των δεξαμενών νερού στην Καρύταινα (που είχαν να καθαριστούν 24 ολόκληρα χρόνια όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μάντης του Δήμου Μεγαλοπόλεως και με την τοποθέτηση χλωριωτή στη δεξαμενή) το νερό είναι πόσιμο χωρίς να εγκυμονούν κίνδυνοι για την υγεία των κατοίκων.
Πάρης Σ. Α.
Καρύταινα

Δεν υπάρχουν σχόλια: