"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ!


-

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα γιόρταζε η Αγία Θεοδώρα στο Βάστα.
Πάρα πολλοί προσκυνητές επισκέφτηκαν το εκκλησάκι , ειδικά σήμερα για να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα, ένα ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο αυτό τοπίο.
-
-Δυστυχώς όμως η εικόνα που αντίκριζε όποιος πήγαινε από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά ήταν αποκαρδιωτική!
Παντού σκουπίδια πεταμένα και όλος ο περιβάλλοντας χώρος μύριζε πάρα πολύ έντονα !
Κανείς υπεύθυνος δεν σκέφτηκε το πιο απλό το πιο αυτονόητο... ότι ειδικά σήμερα θα χρειαστεί να υπάρχει μια πιο καλή μέριμνα για την καθαριότητα του χώρου.
Πραγματικά είναι λυπηρό το γεγονός να έρχονται σήμερα επισκέπτες από όλη την χώρα και να αντικρίζουν ένα τέτοιο θέαμα !
Επίσης οι μικροπωλητές είναι ακόμα ένα άσχημο θέαμα έτσι όπως είχαν παραταχθεί ανάμεσα στο πάρκινγκ και την εκκλησία. Είναι σίγουρο ότι ένας άλλος χώρος πιο δίπλα θα έδειχνε πιο καλή εικόνα.
Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε για ποια εικόνα σας μιλάω!


Του Παναγιώτη Αλεβίζου http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου