"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων διοργανώνει εκδρομή στην Ιερά Μονή Καλτεζών



ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
Η  Πανελλαδική  Ένωση  Αρκάδων, ο Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος κι ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, διοργανώνουν Ημερίδα για την ανάδειξη των Ιερών Μονών της Αρκαδίας, «ο Φάρος της Ορθοδοξίας» και «Άγιο Όρος της Πελοποννήσου» με στόχο την Ανάταση του Θρησκευτικού αισθήματος και την ένταξη της Αρκαδίας στον Θρησκευτικό - Πνευματικό Τουρισμό της Ελλάδος.
Η Ημερίδα αυτή στηρίζεται από τον δραστήριο και ευφυή Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα, καθώς και από τον Αρκάδα Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη και από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλτετζών και Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Κάρλο Γιώργο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούμε τους Απανταχού Αρκάδες και Φίλους
όπως αξιολογήσουν το σκοπό της Ημερίδας
και ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας
για την επίτευξη αυτού του σκοπού. 

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Χριστεπώνυμου Λαού της Αρκαδίας και Φίλων της Ένωσης θα δρομολογηθούν πούλμαν από την Αθήνα για την Ιερά Μονή Καλτεζών και επιστροφή. 
Αναχώρηση  στις 6.30  το πρωί από την Ομόνοια, έξω από το Χόντο !!!
Τιμή συμμετοχής  κατ’ άτομο  15,00 Ευρώ
Η συμμετοχή σας θα είναι τιμή για τη Πανελλαδική Ένωση, για τη μάνα γη Αρκαδία και για την ιστορική Ιερά Μονή Καλτεζών. 
Θερμή παράκληση: δηλώσατε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα :  210 6756916 - 6944516113  -  6948515284, ΦΑΞ: 210.6773670

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Ραβάνη Δήμητρα
Δικηγόρος
Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: