"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η 3η Συνέλευση του Αντιφασιστικού Μετώπου Αρκαδίας στο Εργατικό Κέντρο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 3η Συνέλευση του Αντιφασιστικού Μετώπου Αρκαδίας στο Εργατικό Κέντρο. Στη συνέλευση έγινε ένας απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων του Μετώπου και στα πλαίσια της μαζικοποίησης και της εξωστρεφούς του δράσης αποφασίσαμε να καλέσουμε μια σειρά από συλλόγους, φορείς και οργανώσεις της Αρκαδίας για τη συν διοργάνωση του 1ου διήμερου αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού Φεστιβάλ στην Τρίπολη στις 27 και τις 28 του Οκτώβρη.
Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο Μέτωπο αλλά και στη συν διοργάνωση το Φεστιβάλ οι Φοιτητικοί σύλλογοι του Παν/μίου και το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. 

Με εκδηλώσεις-συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, workshops, χαριστικό παζάρι και συναυλίες, με βασικά προτάγματα την αλληλεγγύη, την αντίσταση και την αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με τα κυρίαρχα πρότυπα που οδηγούν στον εκφασισμό της κοινωνίας και μακρυά από οτιδήποτε συλλογικό, θέλουμε το Φεστιβάλ μας να επανανοηματοδοτήσει την 28η Οκτώβρη, από μια μέρα στρατιωτικών παρελάσεων να πάρει τον λαϊκό-αντιφασιστικό χαρακτήρα που της πρέπει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: