"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Μια παραμυθένια βραδιά, με νυχτερινό rafting στο Λούσιο-Αλφειό

Διήμερο κατασκήνωσης με νυχτερινό rafting στο Λούσιο-ΑλφειόΕίναι πολλοί αυτοί που επιθυμούν να ζήσουν μια παραμυθένια βραδιά, χωρίς όμως να ξέρουν το πώς και το πού. Φανταστείτε να αιωρείσαι σε ένα σκοτεινό τούνελ από δέντρα και σκιές και μετά να κωπηλατείτε στον ασημένιο δρόμο του φεγγαριού. Μόνο που αυτή η νυχτερινή βόλτα δεν είναι φανταστική, είναι πέρα για πέρα αληθινή και πραγματοποιείται για 10η συνεχόμενη χρονιά από την Trekking Hellas Αρκαδίας το Σάββατο 4 Αυγούστου και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στα μαγικά ποτάμια Λούσιο και Αλφειό.
Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να γευτείτε μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα, αρκεί να καλέσετε στο : 6974459753 ή να επισκεφτείτε το sitehttp://www.trekking.gr/gr/2day-camp-nightrafting-lousiosalfios.html.
Κ.Θ.
*από το:
Δημοσίευση σχολίου