"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Την 23 Σεπτέμβρη είναι η επέτειος της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς


Οι Αρκάδες ανά τον κόσμο, συγκροτημένοι σε Συλλόγους τιμούν την επέτειο αυτή!!! Τιμούν την επανάσταση του 1821,τιμούν τον Γερο του Μωριά.!!!! Τον θρυλικό ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!
Έτσι κι' εμείς οι Αρκάδες του Μόντρεαλ θα είμαστε όπως κάθε χρόνο, στις επάλξεις της ιστορίας της γενέτηρά μας, της τιμημένης ΑΡΚΑΔΙΑΣ.!!!

 Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τελείται δοξολογία στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος και πολλών άλλων επισήμων. Μετά το πέρας της λειτουργίας,όπως κάθε χρόνο η αίθουσα της λέσχης του Συλλόγου θα είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη και τους φίλους μας να συνεορτάσουμε όλοι μαζί την σημαντική & ιστορική αυτή επέτειο. !!!!
 Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.!!!
Για το Δ/Σ: 
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: