"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΕΙΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην ΖάτουναΑυτή την περίοδο, γίνονται στο Μουσείο κάποιες εργασίες αναμόρφωσής του. Τις όλες προσπάθειες επιμελείται ειδική Μουσειολόγος, η οποία έχει επισκεφτεί την Ζάτουνα αρκετές φορές. Μάλιστα οικονομικά συμβάλει ο Σύνδεσμος Ζατουνιτών. Οι όποιες αλλαγές είναι άκρως αναγκαίες, για να βγει το Μουσείο από το τέλμα του. Μακάρι.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου, το Δ.Σ του Μουσείου μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ζατουνιτών την Μουσειολόγο και την Κατερίνα Χατζηγιαννούλη, επισκέφτηκαν στο σπίτι του τον Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, όπου είχαν μαζί του στενή συνεργασία. Για μια ακόμη φορά φάνηκε το πόσο ο Μίκης Θεοδωράκης υποστηρίζει έμπρακτα το Μουσείο στη Ζάτουνα που φέρει το όνομά του.


___________________________
Δημοσίευση σχολίου