"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Με Γιάννη Μουρούτσο αρχηγό η δημοτική παράταξη που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία!Στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Βυτίνας συνεδρίασε η Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας και προχώρησε σε εκλογή επικεφαλής.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης ήταν τρεις στο τέλος καθώς απέσυρα τις υποψηφιότητές τους οι Τούντας και Λώλας.
Κατά την ψηφοφορία πρώτος εκλέχτηκε ο Γιάννης Μουρούτσος με 26 σταυρούς, ακολούθησε ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Ζούνης με 14 σταυρούς και τρίτος ήταν ο πρώην Δήμαρχος Βυτίνας Κώστας Κουντάνης με 9 σταυρούς.
Από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, προέκυψε ότι ο επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο Γιάννης Μουρούτσος.
Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, με καταγωγή από τα Λαγκάδια της Γορτυνίας, ο οποίος διαμένει στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπου κάνει το διδακτορικό του και διευθύνει μία βιοτεχνία σαπουνοποιίας. Στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε για ένα διάστημα ειδικός σύμβουλος του νυν Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου.
Είναι δεδομένο ότι για την παράταξη την οποία θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ (και άλλες δυνάμεις της αριστεράς) η εκλογή Μουρούτσου σηματοδοτεί την ανανέωση και την ενασχόληση της νέας γενιάς με τα κοινά της Γορτυνίας.


_________________________
Δημοσίευση σχολίου