"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Πελοπόννησος: Στον δεύτερο γύρο ο Οδ. Βουδούρης


Ενισχυμένη παρουσία καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, στις περιφερειακές εκλογές, τετραπλασιάζοντας τα ποσοστά του. Η παράταξη του Οδυσσέα Βουδούρη αγγίζει το 16,14% και έρχεται στη δεύτερη θέση, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση του 39% των ψηφοδελτίων από 668 εκ των 1.716 εκλογικών τμημάτων. Βέβαια, ο Πέτρος Τατούλης προηγείται με 43,37%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Δέδες, που στηρίζεται από την ΔΗΜ.ΑΡ., με 14,94%, ενώ η Ελληνική Αυγή ξεπερνά το ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Δολτσινιάδη να συγκεντρώνει 8,91% και τον Νίκο Γόντικα της Λαϊκής Συσπείρωσης 6,38%.
Σε σχέση με τις εκλογές του 2010, ο Πέτρος Τατούλης διατηρεί το ποσοστό του, αν και τότε είχε αντίπαλο τον «γαλάζιο» Δημήτρη Δράκο, που συγκέντρωσε 40,94%. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές είχε συγκεντρώσει 3,93%.

________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: