"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Καρύταινα Γορτυνίας: Εκδήλωση Κοπή της Πίτας του Συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 1.30 το μεσημέρι στην Καρύταινα, στο Κέντρο «Πελασγός»

Καρύταινα Γορτυνίας: Εκδήλωση Κοπή της Πίτας του Συλλόγου θα γίνει την ...:



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ 
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 
Ο «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»
 ΝΙΚΗΤΑΡΑ 5-7 ΑΘΗΝΑ
 Τηλ. 210 33 02 777, 
Κιν. 6932 51 97 72 
~~~~~             

 Αγαπητοί Συμπατριώτες, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, κατά την Συνεδρίαση απεφάσισε ομόφωνα, όπως η Κοπή της Πίτας του Συλλόγου, γίνει και εφέτος στην ιδιαίτερη πατρίδα μας στην Καρύταινα.  Έκρινε, ότι μετά από πολλά χρόνια, που ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, καλό θα ήταν και εφέτος όπως και πέρυσι που σημείωσε επιτυχία, να πραγματοποιηθεί στην γενέτειρα γη μας. 
Η εκδήλωση θα γίνει  την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 1.30 το μεσημέρι στην Καρύταινα, στο Κέντρο «Πελασγός». 
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για όλους μας. 

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς       
   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΑΙΚΑΤ. ΠΑΛΑΜΗΔΗ                                 ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: