"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Βράβευση των επιτυχόντων 2014 στα Ανώτατα και Ανώτερα Eκπαιδευτικά Iδρύματα από τον Σύλλογο των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «O ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»

 


      ΕΚΔΗΛΩΣΗ    

 O Σύλλογος των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «O ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση του για την βράβευση των επιτυχόντων 2014 στα Ανώτατα και Ανώτερα Eκπαιδευτικά Iδρύματα και στην καθιερωμένη Μουσική Βραδιά με τον Σταθέα Παναγιώτη στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
 Το Δ.Σ.


___________

Δημοσίευση σχολίου