"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Κλείνει η λωρίδα προς Αθήνα της σήραγγας Ραψομάτη

  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από τη Τρίτη 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 1η Απριλίου στη σήραγγα Ραψομάτη στον αυτοκινητόδρομο Α7 Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα.
Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας από τη Τρίτη στις 9 το πρωί έως και την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα κλειστός λόγω εργασιών συντήρησης θα παραμείνει ο κλάδος της σήραγγας προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις θα γίνεται από τον κλάδο προς Καλαμάτα.

_______________

Δεν υπάρχουν σχόλια: