"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεγαλόπολη: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ   


Οικογενειακό δράμα τα ξημερώματα στη Μεγαλόπολη με έναν άνδρα και μία γυναίκα να πέφτουν νεκροί μετά από έντονο διαπληκτισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από έναν σοβαρό οικογενειακό καβγά στην κουζίνα του διαμερίσματος - γύρω στις 6 το πρωί- ένας 52χρονος πυροβόλησε την 54χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια με το ίδιο πυροβόλο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα δύο άψυχα σώματα βρήκε η 23χρονη κόρη τους, η οποία την ώρα της τραγωδίας ήταν στο σπίτι. Η νεαρή άκουσε τους πυροβολισμούς, αλλά η πόρτα, που ένωνε την κουζίνα με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού ήταν κλειδωμένη. Αναγκάστηκε να βγει στο μπαλκόνι και να δει από εκεί τι έχει συμβεί και έτσι από το παράθυρο είδε τους γονείς της να κείτονται νεκροί στο πάτωμα.
Ειδοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, που συνεχίζουν μέχρι και αυτή την ώρα τις έρευνες. Οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ως αιτία του τραγικού περιστατικού τις οικογενειακές διαφορές, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαλευκανθεί περαιτέρω η υπόθεση.

________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: