"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τέσσερις (4) παραγωγοί από την Μεγαλόπολη στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

4 παραγωγοί από την Μεγαλόπολη στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»
Ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και της προβολής των τοπικών αγροτικών προϊόντων του, υπό την αιγίδα του,  συμμετέχει με ένα περίπτερο στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου.
Στο περίπτερο υπάρχουν 4 παραγωγοί από την περιοχή μας οι οποίοι είναι οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση του Δήμου. Η παρουσία τους στην έκθεση είναι μια μοναδική ευκαιρία να διαφημιστούν τα προϊόντα τους αλλά και η περιοχή της Μεγαλόπολης. Επίσης ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει φροντίσει να υπάρχει υπάλληλος η οποία δίνει στους επισκέπτες  της έκθεσης ένα έντυπο με πληροφορίες για την περιοχή της Μεγαλόπολης.
Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης επισκέφτηκε την έκθεση και σας παρουσιάζει το περίπτερο του Δήμου μας.


*από το:  

Δεν υπάρχουν σχόλια: