"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής μέσα από τα χωριά της ΜεγαλόποληςΔιασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής στις κατηγορίες Εφήβων - Ανδρών και Μάστερς, διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Δυρραχίου με τη στήριξη του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, στις 9/4/2016.
Πρόκειται για το διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής στις κατηγορίες Εφήβων- Ανδρών και Μάστερς, που έχει την λάβει την έγκριση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας - Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών».
Ο εν λόγω αγώνας είναι μια μεγάλη διοργάνωση και εκτιμάται ότι θα λάβουν μέρους περίπου 240 αθλητές.
Οι αθλητές θα διανύσουν τη διαδρομή Δυρράχι – Μεγαλόπολη - Θουρία - Δυρράχι. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής βρίσκεται εντός της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Μεγαλόπολης και οι αθλητές θα περάσουν μέσα από πολλές Τοπικές Κοινότητες.


______________
Δημοσίευση σχολίου