"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

«Μουσικές δροσοσταλιές» από τη Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, την Κυριακή 19 Ιουνίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2016

«Μουσικές δροσοσταλιές»
από τη Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, όσοι συμμετείχαν στα μαθήματα χορωδίας που οργανώθηκαν για πρώτη χρονιά στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, θα παρουσιάσουν, την Κυριακή 19 Ιουνίου (ώρα 21:00), την παράσταση «Μουσικές δροσοσταλιές», στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.
Η Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, αποτελούμενη από παιδιά, εφήβους και ενήλικες, θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα μουσικό οδοιπορικό με ρεμπέτικες και έντεχνες μελωδίες, το οποίο επιμελήθηκε ο μουσικολόγος και δάσκαλος της χορωδίας Παναγιώτης Παπαδημητρίου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η μουσικός Αμαλία Γούλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Πληροφορίες: 27950 31630 | piop@piraeusbank.gr | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: