"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Δύο Έλληνες νέοι αγρότες οι καλύτεροι της Ευρώπης

Ξεχώρισαν ανάμεσα σε 200 υποψήφιους από 17 χώρες της ΕΕimage
Το πρώτο βραβείο «Καλύτερου Νέου Αγρότη» κατέκτησαν δύο αγρότες από την Ηλεία, οι οποίοι πήραν μέρος σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Πρόκειται για τους Θοδωρή και Γιώργο Βασιλόπουλο οι οποίοι έλαβαν τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε ειδική τελετή.
Στον διαγωνισμό μετείχαν 200 υποψήφιοι από 17 χώρες της Ε.Ε. και οι δυο νέοι αγρότες έλαβαν την πρώτη θέση για το συνολικό τους έργο και την εφαρμογή καινοτόμου μεθόδου συλλογής ελαιοκάρπου.
Ο κ. Παυλόπουλος τούς συνεχάρη για την καινοτομία που εφαρμόζουν και υπογράμμισε πως η δραστηριότητά τους αποτελεί παράδειγμα για τους νέους αγρότες της χώρας, που παρά τις δύσκολες συνθήκες επενδύουν στον πρωτογενή τομέα και δημιουργούν νέες συνθήκες για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.


____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: