"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Το 1ο ELLINIKON Cross Country Race έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου 2016

ELLINIKON Cross Country Race 
info@eccr.gr

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και πατριώτες,
Σας επισυνάπτουμε δελτίο τύπου της νέας και φιλόδοξης διοργάνωσης μαζικού αθλητισμού Ellinikon Cross Country Race, που γίνεται στο Ελληνικό Γορτυνίας, το διήμερο 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016.
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία,
Χάρης Μπαρμπαλιάς
~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30.06.2016
Ο Σύλλογος Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας» προκηρύσσει τον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ELLINIKON Cross Country Race 2016” μήκους 51,7 χλμ και τον 1ο ορεινό Ημιμαραθώνιο με την ονομασία ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon 2016” μήκους 24,5 χλμ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με τον δρόμο υγείας ELLINIKON Fun Run 2016”, μήκους 6χλμ, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα γίνει στην πλατεία του χωριού Ελληνικό Γορτυνίας.


Πρόκειται για ένα διήμερο αφιερωμένο στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος όλων των επιπέδων. Οι αγώνες ELLINIKON Cross Country Race και Half Marathon είναι πιστοποιημένοι από το INTERNATIONAL TRAIL RUNNING ASSOCIATION (ΙTRAενώ ως UTMB QUALIFYING RACES εξασφαλίζουν και 1 πόντο, αντίστοιχα, για τους συμμετέχοντες. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο ανεξάρτητοι αθλητές όσο και αθλητές συλλόγων. Για τη συμμετοχή στον αγώνα των 51,7χλμ, οι υποψήφιοι δρομείς θα πρέπει να έχουν τερματίσει σε κάποιον ορεινό αγώνα άνω των 30χλμ τα τελευταία 3 χρόνια. Το ELLINIKON Cross Country Race 2016 έχει θετική υψομετρική +2.190μ, το Half Marathon 2016 έχει θετική υψομετρική +1.000μ, βάσει της επίσημης αξιολόγησης της ITRA, ενώ το Fun Run έχει θετική υψομετρική +160μ.
Το ELLINIKON Cross Country Race 2016 αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν το τρέξιμο στη φύση και το βουνό και πραγματοποιείται σε διαδρομές απαράμιλλου κάλους και ομορφιάς μόλις 210 χλμ από την Αθήνα. Το διήμερο πλαισιώνεται από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τη μουσική βραδιά που θα επιμεληθούν ο Johnny Vavouras και η Ειρήνη Πεφάνη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.
Η Διοργάνωση φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής αλλά και της χώρας. Αξιοποιώντας και προβάλλοντας το φυσικό τοπίο και την ιστορικότητα της περιοχής, στοχεύει στην πραγματοποίηση ενός αγώνα υψηλού επιπέδου, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και στοχεύοντας σε Έλληνες και Διεθνείς αθλητές.
Η INTERSPORT υποστηρίζει τον αγώνα ως Μεγάλος Χορηγός, παραμένοντας πιστή στο όραμά της να φέρνει τον αθλητισμό κοντά στους ερασιτέχνες που αγαπούν με πάθος τον αθλητισμό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στο http://www.eccr.gr/symmetochi/engrafi/ μέχρι και την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website του αγώνα: www.eccr.gr

Δείτε το video του αγώνα στο https://www.youtube.com/watch?v=mhYr62rB5wQ

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook, το YouTube και το Twitter
Δημοσίευση σχολίου