"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Eκδήλωση "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ - Ο Ρόλος της ΤΕΓΕΑΣ"

Αρκαδικών Γραμμάτων Τεχνών
arkadikongrammaton@gmail.com




Δελτίο Τύπου



Αγαπητοί φίλοι ,
Σας στέλνω Δ.Τ για την εκδήλωση που θα γίνει στις 20 Αυγούστου στην Τεγέα
σε συνεργασία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο. Θα ήθελα στην καταχώρηση
να φαίνονται τα λογότυπα της Ε.Α.Γ.&Τ και του Τ. Σ. .
Σας επισυνάπτω το λογότυπο της εταιρείας
και σε επόμενο email σας προωθώ το λογότυπο του Τεγεατικού .
Σας ευχαριστώ
Μαρία Γαβρήλου
~~~~~~~~~~~~~~

Η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών σε συνεργασία 
με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο (Τ.Σ.) πραγματοποιούν εκδήλωση με τίτλο :

"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ - Ο Ρόλος της ΤΕΓΕΑΣ" 

το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 7:30΄ μ.μ, στο Συνεδριακό χώρο του Λαογραφικού Μουσείου ,στο κτίριο της πρώην Οικοκυρικής Σχολής ,στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου. 
Η εκδήλωση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Τ.Σ. τον Δεκαπενταύγουστο. Γίνεται με αφορμή την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και εστιάζει στην συμβολή της Τεγέας στην απόφαση διεξαγωγής των Ολυμπιακών Λαμπαδηδρομιών(1934) 
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κριτσινέλης μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Συντονιστής της Αφής και των Ολυμπιακών Λαμπαδηδρομιών από το 1976 έως το 2004 όπου και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. 
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν οι υπάρχουσες στο αρχείο του Τεγεατικού Συνδέσμου Ολυμπιακές Δάδες , φωτογραφική έκθεση με τις δάδες όλων των διοργανώσεων και άλλα φωτογραφικά ντοκουμέντα καθώς και συλλεκτικά εκθέματα των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. 
Η εκδήλωση θα είναι η αφετηρία του Παναρκαδικού αιτήματος ένταξης της Τεγέας στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί μονίμου βάσεως. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το φωτογραφικό αρχείο με τις δάδες ,τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και τα συλλεκτικά αντικείμενα ανήκουν στην οικογένεια Κριτσινέλη και ευγενικών μας προσφέρθηκαν για τον εμπλουτισμό της εκδήλωσης. 

Η πρόεδρος της Ε.Α.Γ.& Τ.                                 Ο πρόεδρος του Τ.Σ
Μαρία Γαβρήλου.                                       Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος arkadikongrammaton@gmail.com                            tegeatikos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: