"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Επανεκλογή του Κωνσταντίνου Μαρινάκου στη θέση του Προέδρου Δ.Σ.

Επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ενωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας ο κ.Κωνσταντίνος Μαρινάκος. Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης για την επόμενη τριετία, που συγκροτήθηκε σε Σώμα, σε συνέχεια των αρχαιρεσιών την 14η Νοεμβρίου αποτελούν οι: 
Μαρινάκος Κων/νος: Πρόεδρος
Ροϊνιώτης Αλέξανδρος: Αντιπρόεδρος
Δαμόπουλος Ασημάκης: Γεν. Γραμματέας
Καλαντζής Στυλιανός: Εφορος
Τσαρούχης Χρήστος: Ταμίας
Κριτσιδήμας Χρήστος: Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Τσιώλης Χρήστος: Αναπλ. Ταμίας

Η Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), εκπροσωπείται στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενώ αποτελεί παράλληλα ιδρυτικό μέλος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ). Παράλληλα εκλέγονται ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) οι κ.κ. Μαρινάκος Κων/νος, Ροϊνιώτης Αλέξανδρος, Δαμόπουλος Ασημάκης, Τσαρούχης Χρήστος και Κριτσιδήμας Χρήστος.
Μετά το πέρας των εκλογών ο πρόεδρος της Ενωσης και πρόεδρος του ΤΟΠ κ. Μαρινάκοςδήλωσε ότι «σήμερα όσο ποτέ, η τουριστική ανάπτυξη εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τη σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Φορείς όπως η Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, οι κατά τόπους Ενώσεις και Σύλλογοι Καταλυμάτων, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τον πυρήνα και την μήτρα συνεργατισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων του δημοσίου, κοινωνικού και ιδιωτικού τομέα (τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, φορείς, συνεταιρισμούς, περιβαλλοντικούς οργανισμούς, επαγγελ-ματικά σωματεία, κ.α.). 
Μέσα από μια τέτοια διαδρομή, είναι βέβαιον ότι Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια θα πάψουν να είναι αποξενωμένα από την οικονομία του τόπου και μέσω συνεργιών λειτουργώντας σαν μια «επιχειρηματική» μονάδα θα είναι σε θέση να κινητοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους διαθέσιμους ανθρώπινους και υλικούς πόρους και να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε προστιθέμενη κοινωνική αξία, σε εισόδημα, σε απασχόληση και σε ποιότητα ζωής για επαγγελματίες και πολίτες. 
Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ’ άκρη σ’ άκρη στην Αρκαδία καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό και με μεγαλύτερη μαχητικότητα να προασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των μελών μας και να προωθούμε το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής».

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια: