"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η "ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ" ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννη Μπασκόζο συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στο Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κ. Παναγιώτης Πλέσσιας και η Γεν. Γραμματέας κ. Πέννυ Καλύβα, προκειμένου να τον ενημερώσουν από κοντά για την πλημμελή λειτουργία των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας & Τροπαίων. Του εξέθεσαν λεπτομερώς τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, όσο και σε ιατρικό και υγειονομικό υλικό και του επισήμαναν την επιτακτική ανάγκη για αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων και την πρόσληψη οδηγών, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα επείγοντα περιστατικά.

Παράλληλα του επέδωσαν και σχετικό υπόμνημα, καθώς  και την πρόσφατη επιστολή των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, που αναδεικνύουν διεξοδικά το όλο πρόβλημα.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπασκόζος, που κατάγεται εκ μητρός από την Βυτίνα, δεσμεύτηκε ότι θα διαβιβάσει το αίτημα στον αρμόδιο Υπουργό, παρακολουθώντας στη συνέχεια την πορεία των αιτημάτων μέσω των υπηρεσιών. Τέλος υποσχέθηκε να τους ενημερώνει άμεσα για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: