"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Καρύταινα το Τολέδο του Μοριά: Ημερολόγιο 2017 του Συλλόγου Καρυτινών "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Καρύταινα το Τολέδο του Μοριά: Ημερολόγιο 2017 του Συλλόγου Καρυτινών "Ο Θεόδωρος...  

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας και φίλοι της Καρύταινας, 
σας επισυνάπτουμε επιστολή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρυτινών "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", αναφορικά με την έκδοση ημερολογίου για το έτος 2017. 
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου, αγοράζοντας το ημερολόγιο και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και τα επόμενα έτη.
Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους προμήθειας του ημερολογίου καθώς επίσης και δείγμα του περιεχομένου του ημερολογίου μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη επιστολή και στο αρχείο που επισυνάπτεται. 
Σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο 2017, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας
Με εκτίμηση
το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: