"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  TOΠΙΚΑ ΝΕΑ  

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Για άλλη μια χρονιά υποδεχόμαστε ένα νέο έτος, όπως και όλα τα προηγούμενα, με πολλές προσδοκίες και ευχές, που όμως φτάνοντας στο τέλος του διαπιστώνουμε ότι δεν υλοποιήθηκαν (από μόνες τους)...
Εμείς στον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης είχαμε τη χαρά να αγωνιστούμε ομαδικά, να μοιραστούμε τις αγωνίες, τους κόπους και τις χαρές μας και με αυτά τα εφόδια να μπορούμε να πορευόμαστε στο αύριο!
Για το άρτι αφιχθέν 2017, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή, σύνεση, αγάπη και μεράκι για αυτά που μας αρέσουν, ώστε με την κοινή μας προσπάθεια να τα υλοποιήσουμε!
Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.45 μ.μ., στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος».

Καλές Αναβάσεις, καλές Αναρριχήσεις και καλές Χιονοδρομίες!
Πάντα Ψηλά!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: