"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Παρουσίαση του περιοδικού iamvosart με Μεγάλο αφιέρωμα στην Αρκαδία



iamvosart
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΛΟΓΟΥ , ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Το περιοδικό iamvosart πραγματοποιεί εκδήλωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2009 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, για την παρουσίαση του τελευταίου τεύχους του που κυκλοφόρησε με Μεγάλο αφιέρωμα στην Αρκαδία.

Θα μιλήσουν: ο διευθυντής του περιοδικού, ποιητής Νίκος Δεληγιάννης και ο συγγραφέας Χρήστος Δεσύλλας με θέμα: "Αρκαδία, ένα διαχρονικό ιδεώδες."

Την ίδια μέρα θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου Βασίλη Προκόπου με τίτλο: «Στα καμένα» με έργα εμπνευσμένα από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.

Διάρκεια έκθεσης: 24 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΡΦΕΑΣ»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, την αρωγή του Δήμου Τρίπολης και τη συμμετοχή του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: