"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης με τον Αρη Θεσ/κης

Αστέρας Τρίπολης-Αρης Θεσσαλονίκης 0-0
Ισόπαλο το λάτιν ντέρμπι

Χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και να χάνει κλασσικές ευκαιρίες στο φινάλε της αναμέτρησης για να πάρει τη μεγάλη νίκη επί του «Ευρωπαίου» Αρη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Πέτρος Κανακούδης βρέθηκε απέναντι στον Κώστα Χαλκιά δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 89' ο Ροτζέριο έβγαλε μπαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή στο Φιλομένο και αυτός πάσαρε έξυπνα αριστερά στον αμαρκάριστο Κανακούδη. Το πλασέ όμως του Μακεδόνα ποδοσφαιριστή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αρη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Κανακούδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο έμπειρος διεθνής τερματοφύλακας του Αρη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε ρυθμό σε όλη τη διάρκειά του και οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν την καλή κατάσταση που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα.
Περισσότερο ικανοποιημένοι θα πρέπει να έφυγαν από το γήπεδο οι φιλοξενούμενοι πάντως, καθώς κατά διαστήματα –ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- δέχτηκαν μεγάλη πίεση, χωρίς όμως να παραβιαστεί η εστία τους.
Στο 56', ο Τσέζαρεκ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χαλκιά έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Φιλομένο, όμως το σουτ που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε άουτ.
Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και πέντε λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Ροζέριο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χαλκιάς. Στο 63' και στο 72' τα δυνατάσουτ του Φλάβιο από τη μεγάλη περιοχή έστειλαν τη μπάλα να περάσει άουτ.
Ο Αρης φάνηκε πιο επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, όταν το σουτ του Νέτο στο 2ο λεπτό έφυγε λίγο άουτ στην προσπάθειά του να αιφνιδιάσει τον Αστέρα. Η πιο καλή επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων ήταν στο 33' όταν μετά από κόρνερ του Κάλβο, ο Παπαδόπουλος πάσαρε με κεφαλιά στον Κόκε και αυτός με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Αστέρα αναγκάζοντας τον Αμπάρη να κάνει την απόκρουση του αγώνα παραχωρώντας εκ νέου κόρνερ.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, πώς ο Αστέρας διατήρησε για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ανέπαφη την εστία του, ενώ αν προστεθεί σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια (Ηρακλής, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Αρης) και ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με το Μεσσηνιακό, τότε η επίδοση αυξάνεται σε πέντε επίσημα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ.
Στο 31ο λεπτό μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Φλάβιο από δεξιά ο Τσέζαρεκ είχε κεφαλιά μέσα απ' τη μικρή περιοχή που ανάγκασε τον Χαλκιά να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα σε «καρμπόν» φάση η κεφαλιά του Φιλομένο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αρη.

Διαιτητής του αγώνα ο Σταυρίδης (Πιερίας)
Αστέρας: Αμπάρης, Μασάντο, Ψωμάς, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Λαζαρίδης, Καρντόζο, Λαδάκης, Μάρτινς, Τσέζαρεκ (67' Κανακούδης), Φιλόμενο.
Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο Γκιάρο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (90' Πρίττας), Χαβίτο (64' Παπάζογλου), Ιβιτς (75' Σιστόν), Κόκε.

*από το www.inarcadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: