"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει μια καλή παρουσία και φέτος στο πρωτάθλημα...


ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

με τον Νίκο Π. Αϊβαλή


Το παγκόσμιο κύπελλο τελείωσε με πρωταθλήτρια την Ισπανία και την Eθνική Ελλάδος να πραγματοποιεί μια καλή πορεία στους ομίλους. Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής, ο Ότο Ρεχάνκελ, ο άνθρωπος που μας έφερε το EURO 2004, που μας πήγε στους ομίλους του EURO 2008, που μας πήγε στο φετινό Μουντιάλ του 2010 στην Ν. Αφρική και παραλίγο να περάσει και τον όμιλο, παραιτήθηκε ύστερα από τόσα χρόνια προσφοράς και διακρίσεων με την Εθνική Ελλάδος. Το τιμόνι στον πάγκο ανέλαβε ο Φερνάντο Σάντος, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο του ματς με την Εθνική, πήρε την νίκη στον φιλικό αγώνα απέναντι στην Σερβία με 1-0 (Σαλπιγκίδης).


* Στον Αστέρα Τρίπολης γίνεται η προετοιμασία εν όψιν της νέας σεζόν. Από τον Αστέρα αποχώρησαν πολύ καλοί παίχτες φέτος, όπως ο Τσέζαρεκ, ο Καρντόσο και ο Έντερ, αλλά αυτό δεν φαίνετε να πτοεί τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος ελπίζει σε μια καλή παρουσία και φέτος στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Τρίπολης απόκτησε τον επιθετικό, Νίκο Αναστασόπουλο. Ο Παναρκαδικός ήρθε σε φιλική αναμέτρηση με τον Πάμισο Μεσσηνίας 2-2, ενώ υπήρχαν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για την απουσία γιατρού στο γήπεδο.

* Στο μπάσκετ, ο Αρκαδικός απέκτησε τον Γιώργο Μπρόζο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Άρη και στην ΑΕΛ, ενώ έχει παίξει και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Πολύ μεγάλη είναι η μεταγραφή του Αυστραλού Στήβεν Λέβεν, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες της Α2 Κατηγορίας.

* Στο Τουρνουά μπάσκετ της Κύπρου, η Εθνική Ελλάδος νίκησε την Ρωσία με 161-63, την Γερμανία με 90-81 και την Κροατία με 92-54. Η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το Τουρνουά, αήττητη και με πολύ καλή παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: